Prijava za individualne konsultacije – razgovor

Fondacija Tempus – Euroguidance centar organizuje za maturante individualne konsultacije – razgovore sa sa psihologom/savetnikom, kao još jedan način podrške prilikom donošenja odluke na pitanje: „Šta da radim posle mature?“.

Pronalaženje odgovora na pitanje: „Šta da radim posle mature?“ često prate i osećanja nesigurnosti, straha i zbunjenosti. Neki imaju doživljaj kao da su se zaglavili i da nemaju nikakvu ideju kuda i kako dalje ili se vrte u krug razmatrajući opcije. U ovakvim i sličnim situacijama nam je potrebna dodatna podrška – da nas neko sasluša, da nas ohrabri, da nam pomogne da pronađemo informacije, da razmotrimo pitanja iz drugačije perspektive.

Individualni razgovor sa psihologom/savetnikom se tokom novembra održava četvrtkom u periodu 14 do 17 časova u prostorijama Info Centra Fondacije Tempus (Terazije 39, Beograd). Za učenike koji nisu iz Beograda razgovori se odvijaju putem skajpa.

Zainteresovani maturanti mogu da se prijave za razgovor u bilo kom trenutku popunjavanjem registracionog formulara u nastavku teksta.

Nakon popunjavanja ovog formulara, u roku od nekoliko dana bićete obavešteni o statusu prijave i ostalim informacijama (dogovor o datumu i vremenu održavanja razgovora) putem emaila ili telefona, ukoliko ste naveli broj telefona u prijavi.

Polja označena zvezdicom* je obavezno popuniti.

Registracioni formular za individualne konsultacije - razgovor

 

Verification