Iskustva i perspektive u organizaciji kreditne mobilnosti

Poštovani/poštovana,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na skup “Iskustva i perspektive u organizaciji kreditne mobilnosti”, koji Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji, organizuju u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i EU info centrom u Beogradu.

Skup će biti održan u četvrtak, 19. februara 2015. godine u Domu omladine Beograda, Dečanska 1, Beograd (sala “Americana”, I sprat). Program skupa možete preuzeti sa sledećeg linka.

Skup je namenjen predstavnicima visokoškolskih institucija iz Srbije, univerzitetima i visokim školama koje se interesuju za projekte bilateralne razmene studenata i osoblja u okviru programa Erazmus+ Evropske unije i šire i koji žele da unaprede svoje procedure kako bi postigli što kvalitetniju organizaciju mobilnosti.

O svojim dosadašnjim iskustvima govoriće predstavnici univerziteta koji su već imali iskustva sa organizacijom razmena kroz projekte za mobilnost, a biće predstavljena i publikacija Vodič za kreditnu mobilnost sa nizom korisnih saveta.

Molimo Vas da registracioni formular za učešće u skupu, koji se nalazi u nastavku, popunite najkasnije do 18. februara 2015. godine do 10h.

Последње модификовано: February 11, 2015Публикације: