Пријава за радионице за припрему пројеката КА2 Стратешких партнерстава у области младих у оквиру програма Еразмус+

Фондација Темпус организује једнодневне радионице са циљем припремe организација и институција из Србије за писање и подношење пројеката КА2 Стратешких партнерстава у области младих у оквиру Националног позива Програма Еразмус+ за 2018. годину. Група за младе Фондације Темпус ће организовати једнодневне радионице посвећене развоју предлога пројеката у оквиру Кључне активности 2 (КА2) Стратешка партнерства у области младих.

Радионице су намењене представницима организација цивилног друштва, институција, канцеларија за младе и другим актерима из Србије које планирају да конкуришу за пројекте KA2 Стратешких партнерстава у оквиру Националног позива у року 26. април, 2018. године.

Циљеви радионица су:

  • Унапредити знање учесника о могућностима кроз КА2 Стратешка партнерства у области у младих, у оквиру Националног позива за 2018. годину;
  • Унапредити знање учесника о детаљима и процедурама за подношење пројеката у оквиру Кључне активности 2; 
  • Упознати учеснике са специфичностима пројектне документације у оквиру КА2;
  • Унапредити пројектне идеје учесника.

Радионице се организују према следећем распореду:

  • 28. фебруар – Београдод 10 до 17 часова – рок за пријаву 19. фебруар до 10 часова;
  • 6. март – Ниш, од 10 до 17 часова – рок за пријаву 23. фебруар до 10. часова.

Обе радионице имају исти садржај и покривају исте теме. Учесници радионице би требало да буду особе које су у својим организацијама/КЗМ/институцијама одговорне за развој и писање пројеката. Учесници ће накнадно бити обавештени о месту одржавања радионице. Напомињемо да се од свих учесника/ца очекује присуство током целог трајања радионице.

Пријаву за радионице можете извршити попуњавањем формулара.

Број учесника радионица је ограничен. Закаснеле пријаве неће бити узете у разматрање. Учешће је бесплатно.

При избору учесника, предност ће имати представници организација и институција са конкретним пројектним идејама за КА2 пројекте Стратешких партнерстава.

Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус обезбеђује радне материјале, освежење и храну током радионица.

Последње модификовано: February 19, 2018Публикације: