Info dani, radionice, vebinari i tutorijali

Važno obaveštenje o aktivnostima Fondacije Tempus

 

Fondacija Tempus je zadužena za promovisanje i sprovođenje programa Erazmus+ u Srbiji u oblasti obrazovanja, obuka i mladih. U sklopu promocije Erazmus+ programa, Fondacija Tempus tokom godine organizuje razne događaje, među kojima su:

1. Info dani

2. Radionice

3. Vebinari

4. Tutorijali

INFO DANI

Info dani se organizuju u cilju informisanja svih zainteresovanih institucija i pojedinaca u oblasti obrazovanja i mladih o mogućnostima za učešće u programu Erazmus+ i usklađeni su sa objavom godišnjeg opšteg i Nacionalnog poziva za podnošenje prijava za Erazmus+ projekte. Pozivi za predloge projekata se po pravilu objavljuju u oktobru i novembru, kada se organizuju i Info dani i to u Beogradu i gradovima širom Srbije. Učešće na Info danima je besplatno, a potrebno je jedino popuniti registracioni formular.

Info dani 2019

Fondacija Tempus organizovala je tokom novembra Erazmus+ Informativne dane u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Sve prezentacije možete pogledati OVDE.

 

Snimak Info dana u Beogradu

 

RADIONICE

U sklopu podrške institucijama i pojedincima u sektoru obrazovanja i mladih, Fondacija Tempus organizuje radionice za pisanje i podnošenje projekata.

Radionice su namenjene visokoškolskim institucijama, kao i predškolskim ustanovama, školama, institucijama za obrazovanje odraslih i mladima i to za projekte u Ključnim aktivnostima 1 i 2 (KA1 i KA2).

Prezentacije sa Info dana i radionica

 

VEBINARI

Fondacija Tempus organizuje vebinare – internet seminare – kao jednu od korisnih alatki za unapređenje znanja i veština, takoreći ”od kuće”, jer je za učešće u njima potrebno samo da korisnik izdvoji vreme i da ima stabilnu internet vezu. Vebinari pokrivaju različite teme – od opštih informacija o mogućnostima za pojedince i institucije u sistemu obrazovanja i oblasti rada sa mladima, do specifičnih tema vezanih za određene delove programa ili vrste projekata.

TUTORIJALI

U cilju što boljeg informisanja svih zainteresovanih za Erazmus+ program, Fondacija Tempus je napravila i video uputstva – tutorijale za pojedine aktivnosti u procesu prijavljivanja projekata.

Tutorijali za pojedine aktivnosti u procesu prijavljivanja projekata za konkursni rok 2020. godine biće dostupni uskoro. 

 

Arhiva vezana za prošle konkursne rokove:

Poslednje modifikovano: December 4, 2019Publikacije: