Расписани конкурси за Национално такмичење добрих пракси и Базу активности КВИС

Euroguidance центар Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању (КВиС) отворио је два конкурса:

· Конкурс за активности каријерног вођења и саветовања за допуњено издање приручника и базе активности КВиС

Конкурс је намењен свима који осмишљавају и спроводе активности – ауторе активности КВиС са циљем да пријаве своје активности за допуњено издање Приручника ,,Каријерно вођење и саветовање“ и Базе активности КВиС. На конкурс је могуће пријавити активности КВиС попут радионица, трибина, предавања и сличних активности које су аутори осмислили и реализовали у склопу редовних активности у својим организацијама. Пријава је могућа до 17.7. 2020.у поноћ, а детаљи о условима и начину пријаве могу се прочитати на Euroguidance веб страници.

· Конкурс за Пето Национално Euroguidance Такмичење добрих пракси у области каријерног вођења и саветовања

Циљ Националног такмичења је промовисање установа, организација и појединаца који су у претходном периоду развили нове услуге, алате или материјале, тј. успешно реализовали активности каријерног вођења и саветовања и на тај начин допринели развоју система КВиС у целини. Пријава је могућа до 6.9.2020. у поноћ, а детаљи о условима и начину пријаве могу се прочитати на Euroguidance веб страници.

Сви заинтересованима на располагању је и вебинар: Како се пријавити за конкурс и такмичења Euroguidance центара?. Учесници вебинара ће добити информације о начину пријављивања, као и детаљима: који тип активности може да пријави, како да се објасне активности, који позив више одговара активностима итд.

Вебинар се одржава у уторак, 30. јуна 2020. године са почетком у 17 и траје до 18 часова. Пријава је могућа до понедељка 29.6.2020. у подне, попуњавањем регистрационог формулара.