Raspisani konkursi za Nacionalno takmičenje dobrih praksi i Bazu aktivnosti KVIS

Euroguidance centar Evropske mreže za podršku karijernom vođenju i savetovanju (KViS) otvorio je dva konkursa:

· Konkurs za aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja za dopunjeno izdanje priručnika i baze aktivnosti KViS

Konkurs je namenjen svima koji osmišljavaju i sprovode aktivnosti – autore aktivnosti KViS sa ciljem da prijave svoje aktivnosti za dopunjeno izdanje Priručnika ,,Karijerno vođenje i savetovanje“ i Baze aktivnosti KViS. Na konkurs je moguće prijaviti aktivnosti KViS poput radionica, tribina, predavanja i sličnih aktivnosti koje su autori osmislili i realizovali u sklopu redovnih aktivnosti u svojim organizacijama. Prijava je moguća do 17.7. 2020.u ponoć, a detalji o uslovima i načinu prijave mogu se pročitati na Euroguidance veb stranici.

· Konkurs za Peto Nacionalno Euroguidance Takmičenje dobrih praksi u oblasti karijernog vođenja i savetovanja

Cilj Nacionalnog takmičenja je promovisanje ustanova, organizacija i pojedinaca koji su u prethodnom periodu razvili nove usluge, alate ili materijale, tj. uspešno realizovali aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja i na taj način doprineli razvoju sistema KViS u celini. Prijava je moguća do 6.9.2020. u ponoć, a detalji o uslovima i načinu prijave mogu se pročitati na Euroguidance veb stranici.

Svi zainteresovanima na raspolaganju je i vebinar: Kako se prijaviti za konkurs i takmičenja Euroguidance centara?. Učesnici vebinara će dobiti informacije o načinu prijavljivanja, kao i detaljima: koji tip aktivnosti može da prijavi, kako da se objasne aktivnosti, koji poziv više odgovara aktivnostima itd.

Vebinar se održava u utorak, 30. juna 2020. godine sa početkom u 17 i traje do 18 časova. Prijava je moguća do ponedeljka 29.6.2020. u podne, popunjavanjem registracionog formulara.