Консултације пре пријављивања за eTwinning националну ознаку квалитета

Будући да се рок за пријаву за националне ознаке квалитета ближи, регистровани чланови eTwinning портала који желе да пре подношења пријаве за eTwinning ознаку квалитета добију од eTwinning националног тима за подршку савет, смернице или да разјасне недоумице, могу то да ураде тако што ће попуњен формулар у наставку послати eTwinning националном тиму за подршку (на имејл адресу etwinning@tempus.ac.rs), до 20. јуна 2017. године:

Формулар за опис пројекта за добијање повратне информације пре пријављивања за ознаку квалитета

Молимо Вас да попуните сва поља у наведеном формулару, или само она за која желите коментаре, како бисте добили повратну информацију о свом пројекту од Националног тима за подршку, у циљу подизања квалитета Вашег пројекта пре пријаве за Националну ознаку квалитета.

Молимо вас да имате у виду да овај формулар није намењен пријављивању за eTwinning националну ознаку квалитета, већ представља начин за добијање повратне информације у циљу подизања квлитета пројекта који желите да пријавите. Пријављивање за eTwinning националну ознаку квалитета обавља се искључиво на самом eTwinning порталу. Када приступите свом eTwinning live делу,у оквиру картице Пројекти, испод сваког свог пројекта имате опцију Пријавите се за ознаку квалитета. За онај пројекат који желите да пријавите, кликните на ову опцију и пратите даља упутства.

Pок за подношење пријава за eTwinning националну ознаку квалитета за школску 2016/2017. годину  је 30. јун 2017. године.

Ове године уз пријаву за Националне ознаке квалитета учесници европских eTwinning пројеката могу да се пријаве и за иницијативу „Move2Learn, Learn2Move“. Више информација о Националним ознакама квалитета и иницијативи „Move2Learn, Learn2Move“ можетe погледати овде.