Konsultacije pre prijavljivanja za eTwinning nacionalnu oznaku kvaliteta

Budući da se rok za prijavu za nacionalne oznake kvaliteta bliži, registrovani članovi eTwinning portala koji žele da pre podnošenja prijave za eTwinning oznaku kvaliteta dobiju od eTwinning nacionalnog tima za podršku savet, smernice ili da razjasne nedoumice, mogu to da urade tako što će popunjen formular u nastavku poslati eTwinning nacionalnom timu za podršku (na imejl adresu etwinning@tempus.ac.rs), do 20. juna 2017. godine:

Formular za opis projekta za dobijanje povratne informacije pre prijavljivanja za oznaku kvaliteta

Molimo Vas da popunite sva polja u navedenom formularu, ili samo ona za koja želite komentare, kako biste dobili povratnu informaciju o svom projektu od Nacionalnog tima za podršku, u cilju podizanja kvaliteta Vašeg projekta pre prijave za Nacionalnu oznaku kvaliteta.

Molimo vas da imate u vidu da ovaj formular nije namenjen prijavljivanju za eTwinning nacionalnu oznaku kvaliteta, već predstavlja način za dobijanje povratne informacije u cilju podizanja kvliteta projekta koji želite da prijavite. Prijavljivanje za eTwinning nacionalnu oznaku kvaliteta obavlja se isključivo na samom eTwinning portalu. Kada pristupite svom eTwinning live delu,u okviru kartice Projekti, ispod svakog svog projekta imate opciju Prijavite se za oznaku kvaliteta. Za onaj projekat koji želite da prijavite, kliknite na ovu opciju i pratite dalja uputstva.

Pok za podnošenje prijava za eTwinning nacionalnu oznaku kvaliteta za školsku 2016/2017. godinu  je 30. jun 2017. godine.

Ove godine uz prijavu za Nacionalne oznake kvaliteta učesnici evropskih eTwinning projekata mogu da se prijave i za inicijativu „Move2Learn, Learn2Move“. Više informacija o Nacionalnim oznakama kvaliteta i inicijativi „Move2Learn, Learn2Move“ možete pogledati ovde.