Национални Еразмус+ информативни дан

Национални Еразмус+ информативни дан посвећен конкурсима програма Еразмус+ биће одржан у петак, 14. новембра 2014. године у хотелу „Метропол“, Булевар Краља Александра 69, Београд, сала “Иво Андрић”. Скуп организују Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија за Србију и Група “Хајде да…” Контакт тачка за Еразмус+: Млади у акцији, уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства омладине и спорта и Делегације Европске уније у Србији.

На скупу ће бити представљени конкурси за пројекте за 2015. годину за све делове програма Еразмус+ који покривају образовање и младе. Посебна пажња биће посвећена могућностима за размену студената и даље унапређење високог образовања, као и размени омладинских радника и мобилности младих.

На конференцији ће говорити гђа Антонела Ђорђо из Извршне агенције за програме из области образовања, културе и медија као и гости из мађарске Националне агенције за програм Еразмус+ тј. Темпус Фоундације из Будимпеште – г. Саболч Бокоди и гђа Софиа Фекете.

Регистрациони формулар за учешће на информативном дану се налази на следећем линку.

Молимо Вас да регистрациони формулар попуните најкасније до 11. новембра 2014 године до 23:59 часова.

Драфт верзију агенде скупа можете погледати овде.

 

BARVNI TRAK_MAIL