Недеља образовања одраслих

Фондација Темпус по први пут организује „Недељу образовања одраслих“, током које ће низом активности информисати све заинтересоване о могућностима у овој области у оквиру програма Еразмус+ и представити EPALE платформу.

 „Недеља образовања одраслих“ ће трајати од 06.02.2017 до 11.02.2017. године, а у том периоду биће организоване следеће активости:

06.02.2017. године – Вебинар “Могућности у области образовања одраслих у Еразмус+ програму”

Пријава на следећем линку

 07.02.2017. године – Вебинар „Каријерно вођење одраслих – Кораци у планирању професионалног усавршавања одраслих“

Пријава на следећем линку

 08.02.2017. године – Прва национална ЕПАЛЕ конференција: ”Развој вештина наставника и тренера у области образовања одраслих кроз сарадњу“ – хотел ”Метропол”, Београд

Пријава на следећем линку

 09.-11.02. 2017. – представљање могућности за одрасле кроз учешће на конференцији и сајму ”Нове технологије у образовању” – Белекспо центaр и хотел  “Холидеј Ин”

Догађаји су намењени свима који су заинтересовани и/или се баве образовањем одраслих – наставници у школама које имају програме за образовање одраслих, наставници у програму функционалног описмењавања одраслих, представници Националне службе за запошљавање, представници невладиних организација активних у овој области, сви јавно признати организатори активности, итд.

Активности имају за циљ да се заинтересовани информишу о могућностима у овој области у оквиру Еразмус+ програма, остваре контакт са колегама у земљи и иностранству и размене знања и искуства.