Недеља школа – вебинар: „Могућности за наставнике и едукаторе одраслих у оквиру EPALE платформе”

Фондација Темпус – Национални тим за подршку EPALE платформе, позива наставнике, професоре, тренере, каријерне практичаре, доносиоце одлука и све остале који се баве образовањем одраслих, да се пријаве за учешће на вебинару под називом „Могућности за наставнике и едукаторе одраслих у оквиру EPALE платформе”, који ће се одржати 2. септембра у 16 часова.

Током вебинара, учесници ће имати прилике да чују на који начин EPALE (Електронска платформа за образовање одраслих у Европи) могу да искористе у свом раду, нађу обиље ресурса и примера добре праксе, повежу се са својим колегама на европском нивоу, успоставе сарадњу на пројекту, али и како да поставе свој садржај и на тај начин повећају видљивост своје организације у заједници едукатора одраслих.

Вебинар се организује у оквиру Недеље школа која се одржава од 2. до 6. септембра 2019. године.

Пријављивање за вебинар траје до 30. августа 2019. године у 23:59 часова, попуњавањем регистрационог формулара. О статусу ваше пријаве бићете обавештени након истека рока за пријављивање.

За све додатне информације можете се обратити Групи за школе, предшколске установе и образовање одраслих путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430, опција 3,

Е-пошта: adult-education@tempus.ac.rs .