Нова база образовних могућности – obrazovanje.rs

База образовних могућности, коју је Фондација Темпус развила у протеклом периоду, активна је и доступна на адреси obrazovanje.rs.

Ова база омогућава поуздано и објективно информисање о образовном систему у Републици Србији. Уз то, на једном месту, на лако претражив начин, нуди све потребне информације у вези са образовањем, а посебно оне неопходне при доношењу одлуке о наставку школовања, те је посебно значајна за будуће средњошколце и бруцоше, али и за студенте.

База приказује податке о свакој акредитованој установи и сваком акредитованом програму у Србији, уз доступне директне линкове ка сајтовима тих институција где се могу наћи додатни подаци и проверити процедура уписа. Уз то, доступна је и претрага стипендија за које се може конкурисати на било ком нивоу студија, како за студије у нашој земљи, тако и за размене или целокупне студије у иностранству.

Садржај базе се редовно допуњује, а ускоро се очекује и додавање нових функција, као и вебинари који ће директно одговорити на питања и недоумице корисника.

Добродошли на Obrazovanje.rs!