Радионица посвећена развоју предлога пројеката изградње капацитета у високом образовању

Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији организује радионицу посвећену развоју предлога пројеката за изградњу капацитета у високом образовању. Фокус радионице јесте припрема радног плана, детаљног описа и буџета пројекта и намењена је представницима високошколских установа који планирају да конкуришу за пројекте изградње капацитета у високом образовању или да у њима учествују као партнери у текућем конкурсном року.

Радионица ће бити одржана у среду 24. јануара 2018. године у периоду од 11.00 до 17.00 часова у Београду. О месту одржавања радионице, учесници ће бити накнадно обавештени.

Циљеви радионице су:

1. Објаснити неопходност повезивања наративних делова пројектне пријаве у конзистентну целину;

2. Указати на захтеве у вези са појединачним наративним деловима пријаве;

3. Пружити основне смернице у вези са припремом буџета пројеката изградње капацитета у високом образовању.

Пријаву за радионице можете извршити попуњавањем регистрационог формулара најкасније до четвртка, 18. јануара 2018. до 17:00 часова.

Регистровани ће до 22.01.2018. бити обавештени о статусу своје пријаве за учешће на радионици.

Предуслов за учешће на радионици је слање матрице логичког оквира пројекта на којем радите (прихватамо и радну, недовршену верзију) у pdf или docx формату. Потребно је користити форму логичке матрице за пројекте изградње капацитета у високом образовању која се налази у склопу детаљног описа пројекта који се може преузети са адресе: https://eacea.ec.europa.eu/erasmus-plus/funding/capacity-building-higher-education-2018_en.

Напомена: послате матрице логичког оквира биће коришћене у информативне сврхе и у циљу што ефикасније припреме радионице, и неће бити коментарисане овом приликом.

Број учесника једне радионице је ограничен. Код одабира учесника, водиће се рачуна о равномерној географској заступљености учесника.

Учешће на радионицама је бесплатно. Учесници сами сносе евентуалне путне и трошкове смештаја. Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији обезбеђује радне материјале и освежење током радионице. Фондација Темпус задржава право отказивања радионица уколико се покаже да не постоји довољна заинтересованост учесника.

Последње модификовано: јануар 15, 2018Публикације: