Други позив за предају пројеката у оквиру КА2 – Омладински прозор за Западни Балкан

Напомена: Овај позив је архивиран. Уколико желите да погледате актуелни позив, кликните ОВДЕ

 

Извршна агенција из Брисела је објавила други позив за предају пројеката у оквиру КА2 Изградње капацитета у области рада са младима – Омладински прозор за Западни Балкан Конкурсна документација за апликанте из Србије је доступна на овом ЛИНКУ.  У оквиру ове компоненте организације и институције из Србије могу да буду и носиоци пројеката али и партнери.

Више детаља о правилима, и могућностима учешћа можете пронаћи у Верзији 2. Еразмус+ Програмског водича за 2016. Део који се односи на могућност директног аплицирања актера из Србије се налази на странама 169-182.
Препорука је и да апликанти погледају странице Често постављена питањаКо може да конкурише за КА2 и Како конкурисати за КА2. Подсећамо да је регистрација ПИЦ броја обавезна за све партнере на пројекту.
Како би се информисали које организације/институције из Србије су као носиоци пројеката били одабрани током 2015. године погледајт овај ЛИНК.
Рок за предају пројеката је 1. јул 2016. до поднева.
На упит Контакт тачке Извршна агенција из Брисела је најавила да ће резултати селекције пројеката предатих у првом року за предају пројеката (2 фебруар, 2016) бити ускоро доступни на сајту ЕАЦЕА.