Пријава учешћа на обуци за развој и унапређивање вештина каријерних практичара за рад са особама из осетљивих група

Фондацаја Темпус кроз активности ЕПАЛЕ националног тима за подршку и националног центра Euroguidance мреже организује дводневну обуку: ,,Превладај беспомоћност: Како користити каријерно вођење и саветовање за оснаживање одраслих из осетљивих група?” која ће се одржати 27.11. и 28.11. 2018. године, у Београду у хотелу ,,Србија” (Устаничка бр. 127).

За обуку могу да се пријаве сви каријерни практичари који спроводе и/или планирају да осмисле активности каријерног вођења и саветовања за одрасле из осетљивих група: наставници и тренери у области образовања одраслих, запослени у Националној служби за запошљавање и пружаоци услуга у области социјалне заштите, представници организација цивилног друштва које развијају услуге за одрасле из осетљивих група.

Број учесника је ограничен на 30 по радионици, а приликом одобравања пријава водиће се рачуна о исказаној мотивацији и заступљености учесника из различитих типова организација, региона и времену пријављивања. Желимо да истакнемо овом приликом да је могуће учешће само на једној радионици (Радионица А, Б или Ц) пошто се садржај радионица међусобно надовезује.  Детаљан опис радионица и агенду можете наћи овде.

Учешће на конференцији и обуци је бесплатно. За учеснике из Србије, који не живе у Београду, а којима је претходно прихваћена пријава, постоји могућност обезбеђивања смештаја, као и рефундације путних трошкова у складу са процедуром Фондације Темпус, о чему ће сви чије су пријаве одобрене бити детаљно обавештени. Радни језик конференције је енглески и превод ће бити обезбеђен свим учесницима који у пријавном формулару нагласе да им је потребан превод.

За све додатне информације можете нас контактирати путем имејл адресе: adult-education@tempus.ac.rs или телефона: 011 33 42 430, опција 7.

Пријављивање је отворено до четвртка 15.11.2018. године у подне.

[vfb id=2070]