Prijava učešća na obuci za razvoj i unapređivanje veština karijernih praktičara za rad sa osobama iz osetljivih grupa

Fondacaja Tempus kroz aktivnosti EPALE nacionalnog tima za podršku i nacionalnog centra Euroguidance mreže organizuje dvodnevnu obuku: ,,Prevladaj bespomoćnost: Kako koristiti karijerno vođenje i savetovanje za osnaživanje odraslih iz osetljivih grupa?” koja će se održati 27.11. i 28.11. 2018. godine, u Beogradu u hotelu ,,Srbija” (Ustanička br. 127).

Za obuku mogu da se prijave svi karijerni praktičari koji sprovode i/ili planiraju da osmisle aktivnosti karijernog vođenja i savetovanja za odrasle iz osetljivih grupa: nastavnici i treneri u oblasti obrazovanja odraslih, zaposleni u Nacionalnoj službi za zapošljavanje i pružaoci usluga u oblasti socijalne zaštite, predstavnici organizacija civilnog društva koje razvijaju usluge za odrasle iz osetljivih grupa.

Broj učesnika je ograničen na 30 po radionici, a prilikom odobravanja prijava vodiće se računa o iskazanoj motivaciji i zastupljenosti učesnika iz različitih tipova organizacija, regiona i vremenu prijavljivanja. Želimo da istaknemo ovom prilikom da je moguće učešće samo na jednoj radionici (Radionica A, B ili C) pošto se sadržaj radionica međusobno nadovezuje.  Detaljan opis radionica i agendu možete naći ovde.

Učešće na konferenciji i obuci je besplatno. Za učesnike iz Srbije, koji ne žive u Beogradu, a kojima je prethodno prihvaćena prijava, postoji mogućnost obezbeđivanja smeštaja, kao i refundacije putnih troškova u skladu sa procedurom Fondacije Tempus, o čemu će svi čije su prijave odobrene biti detaljno obavešteni. Radni jezik konferencije je engleski i prevod će biti obezbeđen svim učesnicima koji u prijavnom formularu naglase da im je potreban prevod.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem imejl adrese: adult-education@tempus.ac.rs ili telefona: 011 33 42 430, opcija 7.

Prijavljivanje je otvoreno do četvrtka 15.11.2018. godine u podne.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.