Koordinativni sastanci – Strateška partnerstva u visokom obrazovanju

Na ovoj stranici možete da pronađete informacije o održanim koordinativnim sastancia za projekte strateških partnerstava u oblasti visokog obrazovanja, koje organizuje Fondacija Tempus.

Sastanci se organizuju sa ciljem da se korisnici koji su dobili projekat upoznaju sa pravilima finansiranja, sprovođenja projekata i procedurama izveštavanja.

Informacije o održanim koordinativnim sastancima se nalaze u nastavku:

  1. Koordinativni sastanak predstavnika KA2 projekata strateških partnerstava u visokom obrazovanju, odobrenih za finansiranje 2018. godine (održan 07. septembra 2018. godine). Više informacija o sastanku, kao i održane prezentacije možete da pronađete putem ovog linka.
  2. Koordinativni sastanak predstavnika KA2 projekata strateških partnerstava u visokom obrazovanju, odobrenih za finansiranje 2019. godine (održan 01. oktobra 2019. godine). Više informacija o sastanku, kao i održane prezentacije možete da pronađete putem ovog linka;
  3. Međusektorski koordinativni sastanak predstavnika KA2 projekata strateških partnerstava, odobrenih za finansiranje 2020. godine (održan 22. i 23. septembra 2020. godine). Više informacija o sastanku, kao i održane prezentacije možete da pronađete putem ovog linka.

Za sve dodatne informacije, možete da se obratite grupi za visoko obrazovanje Fondacije Tempus, putem sledeće mejl adrese: higher-education@tempus.ac.rs.

Poslednje modifikovano: September 23, 2020Publikacije: