Одржан акредитовани eTwinning семинар у Београду

Семинар ,,eTwinning за почетнике – први кораци”  одржан је 10. октобра 2017. године у просторијама Фондације Темпус у Београду. Семинар је акредитован за школску 2016/2017. и 2017/2018. годину, под редним бројем 373 у каталогу програма сталног стручног усавршавања и носио је 8 бодова.

Циљ овог програма је подизање нивоа дигиталних компетенција запослених у образовно-васпитним установама који раде са децом предшколског и школског узраста, унапређење квалитета наставе кроз коришћење ИКТ алата у раду са ученицима и децом, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је био намењен наставницима који немају много искуства са eTwinning порталом. Учесници су оспособљени да користе eTwinning портал и алате који се на њему налазе.

Семинар ,,Ка квалитетним еТwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” ће се одржати 10. новембра 2017. године у просторијама Фондације Темпус, Руже Јовановић 27а, Београд, са почетком у 9 часова. Нацрт агенде можете погледати овде. Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулараРок за пријаву је 02. новембар до 23:59 часова. Семинар је намењен наставницима који имају искуства са еТwinning порталом.