Одржан акредитовани eTwinning семинар у Београду

eTwinning национални тим за подршку одржао је акредитован eTwinning семинар ,,eTwinning за почетнике – први кораци”  28. септембра 2018. године у просторијама Фондације Темпус у Београду. Семинар је је акредитован за школску 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021 годину, под редним бројем 439 у каталогу програма сталног стручног усавршавања, и носи 8 бодова.

Циљ програма био је подизање нивоа дигиталних компетенција наставника и васпитача, унапређење квалитета наставе у школама и предшколским установама кроз коришћење ИКТ алата у раду са децом/ученицима, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је био намењен учитељима и наставницима у основним и средњим школама, као и васпитачима у предшколским установама који немају пуно искуства са еТwinning порталом. Учесници су оспособљени да користе еТwinning портал и алате који се на њему налазе.

eTwinning национални тим за подршку ће и у наредном периоду наставити са организовањем акредитованих семинара. Наредни семинари који су планирани су ,,еТwinning за почетнике – први кораци” у Крушевцу и ,,Ка квалитетним еТwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” у Београду. Више информација и формуларе за регистрацију можете погледати овде.

За све додатне информације можете се обратити eTwinning националном тиму за подршку путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430

E-pošta: etwinning@tempus.ac.rs