Одржан акредитовани eTwinning семинар у Крушевцу

eTwinning национални тим за подршку одржао је акредитован семинар „eTwinning за почетнике – први кораци 25. октобра 2018. године у просторијама ОШ “Нада Поповић” у Крушевцу. Семинар је акредитован за школску 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021 годину, под редним бројем 439 у каталогу програма сталног стручног усавршавања, и носи 8 бодова.

Циљ програма био је подизање нивоа дигиталних компетенција наставника и васпитача, унапређење квалитета наставе у школама и предшколским установама кроз коришћење ИКТ алата у раду са децом/ ученицима, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је био намењен учитељима и наставницима у основним и средњим школама, као и васпитачима у предшколским установама који немају пуно искуства са еТwinning порталом. Учесници су оспособљени да користе еТwinning портал и алате који се на њему налазе.

Наредни акредитовани семинар у организацији eTwinning националног тима за подршку, „Ка квалитетним еТwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави”, биће одржан у Београду 23. новембра 2018. године. Више о семинару и формулар за регистрацију можете пронаћи овде.

За све додатне информације можете се обратити eTwinning националном тиму за подршку:

Телефон: 011/3342 430

E-pošta: etwinning@tempus.ac.rs