Одржана виртуелна радионица за припрему KA1 пројеката мобилности у области младих

Група за младе Фондације Темпус одржала је 09. јула виртуелну радионицу за припрему пројеката Кључне акције 1 (КА1) Мобилност младих и омладинских радника. Радионици је присуствовало 13 представника/цаорганизација и институција из Србије.

Током радионице, учесници/e су имали/e прилику да се упознају са могућностима које се пружају за остваривање сарадње у сврху размене знања и искустава у оквиру пројеката мобилности, да додатно стекну увид у процедуре и кључне тачке у процесу подношења пријаве, сазнају како да напишу буџет и информишу се о додатној подршци коју пружа тим Фондације Темпус у процесу припреме пројектне пријаве.

Наредни рок за предају пројектних пријава у оквиру Општег позива у области младих за 2020. годину је 1. октобар. Уколико планирате да конкуришете за октобарски рок, обавезно проверите путем мејла расположивост финансијских средстава.

Сви који додатно желе да се информишу о овим типовима пројеката, могу да погледају странице КА1 пројекти мобилности младих:

Група за младе Фондације Темпус стоји на располагању свим заинтересованим апликантима за индивидуалне консултације, које се могу заказати слањем мејла на youth@tempus.ac.rs.