Одржане радионице за припрему KA1 и КА2 пројеката у области младих

Група за младе Фондације Темпус током децембра одржала је радионице за припрему пројеката Кључне акције 1 (КА1) Мобилност младих и омладинских радника и Кључне акције 2 (КА2) Стратешка партнерства у области младих. Радионице су одржанe у Београду и окупиле су 28 представника/ца организација и институција из Србије.

Током трајања радионица, учесници/e су имали/e прилику да се упознају са могућностима које се пружају за остваривање сарадње у сврху размене знања и искустава у оквиру пројеката мобилности и стратешких партнерстава, да додатно развију пројектну идеју, сазнају како да напишу буџет и информишу се о могућностима у оквиру сарадње за унапређење система неформалног образовања и омладинског рада путем  Еразмус+ програма.

Наредни рокови за предају пројектних пријава у оквиру Општег позива у области младих за 2020. годину су 5. фебруар, 30. април и 1. октобар.

Сви који додатно желе да се информишу о овим типовима пројеката, могу да погледају странице КА1 пројекти мобилности младих – омладинске размене и мобилност омладинских радникаКА2 пројекти стратешких партнерстава, Презентације са Инфо дана и радионица и видео упутство за попуњавање пријавних формулара.

Група за младе Фондације Темпус стоји на располагању свим заинтересованим апликантима за индивидуалне консултације, које се могу заказати слањем мејла на youth@tempus.ac.rs.