Одржане радионице за припрему КА1 пројеката мобилности младих и омладинских радника

Група за младе Фондације Темпус је током новембра организовала две радионице за припрему пројеката мобилности у области младих програма Еразмус+. Овим догађајима присуствовало је преко 50 представника организација и институција заинтересованих за подношење пројектних пријава у оквиру позива за предају пројеката КА1 Мобилност младих и омладинских радника.

Учесници су имали прилику да се упознају са могућностима у оквиру омладинске компоненте програма Еразмус+ програма, детаљима и процедурама за подношење пројеката у оквиру КА1 Мобилности младих и омладинских радника, са специфичностима пројектне документације у оквиру овог позива, процедуром писања буџета, као и да се информишу о могућностима у оквиру нове иницијативе Европске комисије под називом Европска иницијатива за солидарност.

Рокови за предају пројеката у оквиру КА1 Мобилности младих и омладинских радника су 5. фебруар, 30. април и 1. октобар 2019. године у подне.

Списак одобрених пројеката из Србије у оквиру КА1 у позивима 2017. и 2018. можете погледати на следећем линку, а више информација о пројектима подржаним кроз програм Еразмус+ доступно је у бази одобрених пројеката Европске комисије.

Презентацијте са радионица можете погледати на нашој веб страници, а фотографије са радионица можете погледати на нашем Фејсбук налогу.

Све додатне информације о могућностима за младе и омладинске организације у оквиру програма Еразмус+ можете сазнати у нашем Информативном центру на Теразијама 39, сваког радног дана 10-18 часова или нам можете писати на youth@tempus.ac.rs