Одржане радионице за припрему пројеката стратешких партнерстава

Група за младе Фондације Темпус током фебруара и марта одржала је две радионице о припреми пројеката Кључне активности 2 (КА2) стратешких партнерстава у области младих. Радионице су одржане у Београду и Нишу и у њима је учествовало близу 40 представника организација и институција заинтересованих за подношење пројектних пријава.

Подношење пројектних пријава у области КА2 Стратешких партнерстава по први пут омогућено је и за организације и институције са простора Републике Србије. Радионице су пружиле прилику учесницима да се пре свега упознају са могућностима које овај тип пројекта пружа и да на основу стеченог знања развију и унапреде своје пројектне идеје. Према коментарима учесника, током радионица најкорисније им је било ближе упознавање са самим процесом апликације као и пројектном документацијом за ову врсту пројеката.

Рок за предају пројектних пријава у оквиру Националног позива Програма Еразмус + за 2018. годину је 26. април 2018. године.

Група за младе Фондације Темпус стоји на располагању свим заинтересованим апликантима за индивидуалне консултације, које се могу заказати телефоном или слањем маила на youth@tempus.ac.rs.

Уколико желите да се додатно информишете, можете погледати нашу страницу Презентације са Инфо дана и радионица