Одржани Еразмус + инфо дани у Србији

Фондација Темпус је у периоду од 2. до 30. новембра 2016. године организовала Информативне дане о могућностима учешћа у Еразмус+ програму у десет градова у Србији.

Присутнима су након општих информација које важе за све врсте пројеката, у оквиру паралелних сесија биле представљене могућности за високо, опште, стручно и образовање одраслих, школе и предшколске установе, као и за компоненту младих.

Учеснике и учеснице инфо дана је посебно занимало како да најбоље искористе контакте из eTwinning мреже за пројекте мобилности, али и на које друге начине могу да пронађу партнере за пројекте. Интересовале су их и могућности за стручно усавршавање, као и шта су пресудни параметри у одлучивању о успешности пројектних пријава.

Информативним данима у Ваљеву, Новом Саду, Суботици, Врању, Нишу, Крагујевцу, Краљеву, Новом Пазару, Крушевцу и Зајечару присуствовало је преко 450 заинтересованих учесника и учесница.

 

Уколико желите да погледате презентације са Инфо дана, то можете урадити овде:

Положај Републике Србије у Еразмус+ програму и опште информације о отвореном конкурсу за пројекте

Могућности за високо образовање

Могућности за школе, стручно образовање и образовање одраслих

Стратешка партнерства у области стручног образовања и обука

Могућности за младе

За све додатне информације, можете контактирати Фондацију Темпус путем телефона 011 33 42 430, 3342 432, или путем мејла на неку од следећих адреса, у зависности од области програма за коју сте заинтересовани:

Високо образовање:

neo_serbia@erasmusplus.rs

Школе, предшколске установе, стручно образовање:

schools-vet@tempus.ac.rs

Образовање одраслих:

adult-education@tempus.ac.rs

Млади:

youth@tempus.ac.rs