Održani Erazmus + info dani u Srbiji

Fondacija Tempus je u periodu od 2. do 30. novembra 2016. godine organizovala Informativne dane o mogućnostima učešća u Erazmus+ programu u deset gradova u Srbiji.

Prisutnima su nakon opštih informacija koje važe za sve vrste projekata, u okviru paralelnih sesija bile predstavljene mogućnosti za visoko, opšte, stručno i obrazovanje odraslih, škole i predškolske ustanove, kao i za komponentu mladih.

Učesnike i učesnice info dana je posebno zanimalo kako da najbolje iskoriste kontakte iz eTwinning mreže za projekte mobilnosti, ali i na koje druge načine mogu da pronađu partnere za projekte. Interesovale su ih i mogućnosti za stručno usavršavanje, kao i šta su presudni parametri u odlučivanju o uspešnosti projektnih prijava.

Informativnim danima u Valjevu, Novom Sadu, Subotici, Vranju, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Novom Pazaru, Kruševcu i Zaječaru prisustvovalo je preko 450 zainteresovanih učesnika i učesnica.

 

Ukoliko želite da pogledate prezentacije sa Info dana, to možete uraditi ovde:

Položaj Republike Srbije u Erazmus+ programu i opšte informacije o otvorenom konkursu za projekte

Mogućnosti za visoko obrazovanje

Mogućnosti za škole, stručno obrazovanje i obrazovanje odraslih

Strateška partnerstva u oblasti stručnog obrazovanja i obuka

Mogućnosti za mlade

Za sve dodatne informacije, možete kontaktirati Fondaciju Tempus putem telefona 011 33 42 430, 3342 432, ili putem mejla na neku od sledećih adresa, u zavisnosti od oblasti programa za koju ste zainteresovani:

Visoko obrazovanje:

neo_serbia@erasmusplus.rs

Škole, predškolske ustanove, stručno obrazovanje:

schools-vet@tempus.ac.rs

Obrazovanje odraslih:

adult-education@tempus.ac.rs

Mladi:

youth@tempus.ac.rs