Онлајн семинар за стварање партнерства на тему оснаживања особа са ниским степеном образовања

Главни циљ овог онлајн семинара који се одржава 10-12. новембра 2020. године јесте пружање прилике за стварање партнерстава и осмишљавање пројеката за нови циклус Еразмус+ програма особама и организацијама које се баве образовањем одраслих. Посебна пажња биће посвећена оснаживању одраслих особа са ниским степеном образовања и њиховом укључивању у програме намењене развоју релевантних вештина.

Након овог семинара, учесници ће моћи да:

  • препознају потребе ове циљне групе,
  • осмисле начине да директно оснаже и подрже ову циљну групу у образовању и на тржишту рада,
  • размене добре праксе у овој области,
  • створе партнерства и добију идеје за пројекте сарадње.

Учешће у семинару је бесплатно.
Сви заинтересовани кандидати могу да се пријаве за учешће попуњавањем регистрационог формулара на Салто платформи најкасније до 18. октобра до краја дана.

Пре саме пријаве за догађај, неопходно је направити налог на платформи. Чим приступите страници догађаја, појавиће се прозор у ком треба навести државу и сектор (у овом случају Serbia и Adult Education) након чега се отвара страница догађаја. Са десне стране налази се простор за логовање, кликом на дугме Register now започињете процес прављења налога и уносите корисничко име, шифру и личне податке. Након отварања налога, на страници догађаја у одељку Partners and Participants, кликом на Apply приступа се регистрационом формулару у ком се од кандидата тражи да укратко опишу своје досадашње професионално искуство и очекивања од учешћа у овом догађају.

Број могућих учесника из Србије је  ограничен. Заинтересовани за учешће на семинару се могу пријавити искључиво путем регистрационог формулара. Закаснеле пријаве неће бити узете у разматрање.