Онлајн конференција EPALE заједнице “Обликовање будућности образовања одраслих у Европи”

EPALE – Електронска платформа за образовање одраслих у Европи ће 6. 7. и 8. октобра 2020. године организовати Онлајн конференцију EPALE заједнице која ће бити отворена за све заинтересоване који се баве образовањем одраслих из целе Европе.

Конференција ће бити одржана путем интернета, на енглеском језику, а теме конференције биће неки од кључних приоритета у образовању одраслих у овом тренутку – дигитално учење, целоживотно усавршавање и социјална инклузија. Догађај ће се састојати од занимљивих главних излагања, панел дискусија и интерактивних радионица са циљем информисања и размене идеја између учесника.

Главна излагања и панел дискусије биће отворени за све и могу се пратити на самој EPALE платформи, као и преко EPALE Фејсбук странице. За разлику од њих, тематске радионице и националне панел дискусије (које ће бити одржане на националним језицима), моћи ће да прате само регистровани EPALE чланови који се пријаве на време, с обзиром да је број учесника за ове делове конференције ограничен.

Више информација о агенди, темама и говорницима, укључујући и линкове за регистрацију за поједине делове конференције, могу се пронаћи на EPALE платформи.