Onlajn konferencija EPALE zajednice “Oblikovanje budućnosti obrazovanja odraslih u Evropi”

EPALE – Elektronska platforma za obrazovanje odraslih u Evropi će 6. 7. i 8. oktobra 2020. godine organizovati Onlajn konferenciju EPALE zajednice koja će biti otvorena za sve zainteresovane koji se bave obrazovanjem odraslih iz cele Evrope.

Konferencija će biti održana putem interneta, na engleskom jeziku, a teme konferencije biće neki od ključnih prioriteta u obrazovanju odraslih u ovom trenutku – digitalno učenje, celoživotno usavršavanje i socijalna inkluzija. Događaj će se sastojati od zanimljivih glavnih izlaganja, panel diskusija i interaktivnih radionica sa ciljem informisanja i razmene ideja između učesnika.

Glavna izlaganja i panel diskusije biće otvoreni za sve i mogu se pratiti na samoj EPALE platformi, kao i preko EPALE Fejsbuk stranice. Za razliku od njih, tematske radionice i nacionalne panel diskusije (koje će biti održane na nacionalnim jezicima), moći će da prate samo registrovani EPALE članovi koji se prijave na vreme, s obzirom da je broj učesnika za ove delove konferencije ograničen.

Više informacija o agendi, temama i govornicima, uključujući i linkove za registraciju za pojedine delove konferencije, mogu se pronaći na EPALE platformi.