Позив на тренинг о програму Еразмус+ Млади у акцији ЕУ

Група „Хајде да…“ као званично именована контакт тачка за Програм Еразмус+: Млади у акцији, а уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, САЛТО Ресурсног центра за jугоисточну Европу и Еразмус+ програма, отвара позив за учешће на тренингу чији је циљ подизање капацитета омладинских организација, организација које раде са младима, КзМ и институција из Србије како би у што већој мери и на што квалитетнији начин узели учешће у програму Еразмус+:Млади у акцији ЕУ, користили финансијска средства и друге могућности омладинске компоненте овог програма ЕУ који се реализује у периоду 2014-2020.

Тродневни тренинг има за циљ да унапреди знање и разумевање циљева, приоритета и могућности програма Еразмус+:МУА, упозна са активности мобилности младих (Европски волонтерски сервис и омладинске размене), упозна са активности мобилности омладинских радника (тренинзи, семинари, студијске посете и др.),  упозна са основним процедурама за аплицирање у оквиру компоненте Kључна акција 2. итд.

Тренинг ће се одржати од 9.-11. маја. Тренинг ће бити одржан на српском језику, али је и пожељно познавање енглеског језика. Учешће је бесплатно.

Учесници/ице тренинга требало би да буду особе које су у својим организацијама/КЗМ/институцијама одговорни/е за развој пројеката и/или прикупљања средстава. Напомињемо да се од свих учесника/ца очекује присуство током целог трајања тренинга и на свим радионицама. Уколико из било ког разлога нисте у могућности да испуните овај услов, немојте се ни пријављивати. Свака организација/институција/КзМ има право да пријави по једног представника.

Рок за слање пријава је 25.април, 2016.

Да бисте се пријавили, треба да попуните онлајн пријавни формулар који можете пронаћи у наставку.

Logo projekta sa EVS20RS 800pix