Отворена регистрација за сајам високошколских институција из нордијских и балтичких земаља и са Западног Балкана

Фондација Темпус – Еразмус+ канцеларија у Србији у сарадњи са националним агенцијама нордијских и балтичких држава организује контакт семинар и сајам високог образовања за институције из нордијских и балтичких земаља и земаља западног Балкана, у уторак, 3. новембра 2015. године у Хотелу Метропол, Краља Александра 69, Београд.

Учесници сајма су националне агенције и високошколске институције из Финске, Данске, Исланда, Норвешке, Естоније, Летоније, Литваније, Француске и земаља  западног Балкана. Сајам је осмишљен као догађај на којем ће представници домаћих институција заинтересовани за међународну сарадњу моћи да упознају са системима високог образовања и могућностима за сарадњу у области академске мобилности у нордијским и балтичким земљама, као и да остваре контакте и сарадњу са представницима око 60 институција из поменутих земаља.

Поред изложбеног дела у оквиру којег ће универзитети на штандовима представљати своје програме, пројекте и друге могућности и ресурсе за међународну сарадњу, учесницима ће бити представљене могућности у оквиру Еразмус+ програма, а предвиђен је и део за појединачне састанке представника различитих институција.

Учешће у догађају је бесплатно. Рок за регистрацију је продужен до 9. октобра 2015.

Програм догађаја и пријавни формулар можете пронаћи овде: https://erasmusplus.rs/nordic-baltic-western-balkans-contact-seminar-higher-education-fair-2015/