Otvorena registracija za sajam visokoškolskih institucija iz nordijskih i baltičkih zemalja i sa Zapadnog Balkana

Fondacija Tempus – Erazmus+ kancelarija u Srbiji u saradnji sa nacionalnim agencijama nordijskih i baltičkih država organizuje kontakt seminar i sajam visokog obrazovanja za institucije iz nordijskih i baltičkih zemalja i zemalja zapadnog Balkana, u utorak, 3. novembra 2015. godine u Hotelu Metropol, Kralja Aleksandra 69, Beograd.

Učesnici sajma su nacionalne agencije i visokoškolske institucije iz Finske, Danske, Islanda, Norveške, Estonije, Letonije, Litvanije, Francuske i zemalja  zapadnog Balkana. Sajam je osmišljen kao događaj na kojem će predstavnici domaćih institucija zainteresovani za međunarodnu saradnju moći da upoznaju sa sistemima visokog obrazovanja i mogućnostima za saradnju u oblasti akademske mobilnosti u nordijskim i baltičkim zemljama, kao i da ostvare kontakte i saradnju sa predstavnicima oko 60 institucija iz pomenutih zemalja.

Pored izložbenog dela u okviru kojeg će univerziteti na štandovima predstavljati svoje programe, projekte i druge mogućnosti i resurse za međunarodnu saradnju, učesnicima će biti predstavljene mogućnosti u okviru Erazmus+ programa, a predviđen je i deo za pojedinačne sastanke predstavnika različitih institucija.

Učešće u događaju je besplatno. Rok za registraciju je produžen do 9. oktobra 2015.

Program događaja i prijavni formular možete pronaći ovde: https://erasmusplus.rs/nordic-baltic-western-balkans-contact-seminar-higher-education-fair-2015/