Други конкурсни рок за подношење пројектних пријава у области младих

Извршнa агенцијa за образовање, аудиовизуелне садржаје и културу (EACEA) је крајем 2018. године објавила Еразмус+ Општи позив за предлоге пројеката за 2019. годину у коме се налазе рокови за све појединачне компоненте програма.

Организације и институције активне у области младих од ове године могу подносити пријаве у три рока, од којих је први следећи 30. априла до 12 часова. Такође, по први пут почевши од 2019. године, организације са територије Републике Србије могу подносити пријаве за КА3 пројекте дијалога младих са циљем промоције активног учешћа младих у процесима доношења одлука.

Online формуларима за подношење пројектних пријава можете приступити пратећи следећи линк, а за приступ је неоходно да имате ЕU login налог.

Група за младе Фондације Темпус је припремила и видео упутства за попуњавање формулара за подношење пројектних пријава, како би додатно олакшала овај процес. Видео упутствима можете приступити путем следећег линка.

Преглед свих врста пројеката у којима Србија може да учествује, као и рокова у оквиру овог Конкурса, можете погледати на нашој страници Календар рокова.