Појашњења за попуњавање пријавног формулара за КА2 пројекте стратешких партнерстава у области стручног образовања и обука

Подсећамо све заинтересоване да је крајњи рок за пријављивање КА2 пројеката стратешких партнерстава у области стручног образовања и обука 29. март 2017. године у подне. Пријавне формуларе, као и додатну документацију, можете наћи овде.

Са циљем пружања додатних информација и помоћи приликом попуњавања пријавног формулара за КА2 пројекте стратешких партнерстава у области стручног образовања и обука, Фондација Темпус је на свом сајту објавила и показне верзије ових формулара, који већ садрже објашњења и инструкције за попуњавање одговарајућих поља. Овај формулар је закључан и није за попуњавање, већ само пружа објашњења и смернице како би корисницима олакшао пријављивање и пружио одговоре на евентуалне дилеме.

Надамо се великом броју успешних пријава у првом конкурсном року за КА2 пројекте стратешких партнерстава за стручно образовање и обуке у Србији.

Као и увек, Фондација Темпус Вам стоји на располагању за сваки вид подршке око пројектних пријава, путем мејла (schools-vet@tempus.ac.rs) или телефона (011/33 42 430).