Повратне информације пре пријављивања за eTwinning националну ознаку квалитета

Регистровани чланови eTwinning портала који желе пре подношења пријаве за eTwinning ознаку квалитета да добију од eTwinning националног тима за подршку савет, смернице или да разјасне недоумице, могу то да ураде тако што ће послати попуњен формулар у наставку eTwinning националном тиму за подршку (на имејл адресу etwinning@tempus.ac.rs), до 20. јуна 2016. године:

Формулар за опис пројекта за добијање повратне информације пре пријављивања за ознаку квалитета

Молимо Вас да попуните сва поља у наведеном формулару или само она за која желите коментаре како бисте добили повратну информацију о свом пројекту од Националног тима за подршку, у циљу подизања квалитета Вашег пројекта пре пријаве за Националну ознаку квалитета.

Молимо вас да имате у виду да овај формулар није намењен пријављивању за eTwinning националну ознаку квалитета, већ представља начин за добијање повратне информације у циљу подизања квлитета пројекта који желите да пријавите за eTwinning националну ознаку квалитета. Пријављивање за eTwinning националну ознаку квалитета обавља се искључиво на самом eTwinning порталу. Када приступите свом eTwinning live делу,у оквиру картице Пројекти, испод сваког свог пројекта имате опцију Пријавите се за ознаку квалитета. За онај пројекат који желите да пријавите кликните на ову опцију и пратите даља упутства.