Позив за учествовање на годишњој eTwinning конференцији у Пољској

Годишња eTwinning конференција организује се у периоду од 25. до 27. октобра 2018. године у Варшави. На овој конференцији омогућено је учешће 2 наставника из Републике Србије. eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији позива све заинтересоване да се пријаве за учешће.

Заинтересовани кандидати треба да испуне следеће услове за пријављивање:

  • да раде у основној школи, средњој школи или предшколској установи у Републици Србији;
  • да су регистровани на eTwinning порталу;
  • да учествују на барем једном европском eTwinning пројекту;
  • да добро говоре енглески језик.

Приликом одабира учесника, предност ће се дати кандидатима који до сада нису учествовали на eTwinning конференцијама, семинарима и радионицама у иностранству, као и наставницима који свој предмет обрађују кроз пројектно оријентисану наставу.

Кандидати треба да доставе основне информације о свом раду, тј. на који начин је организован рад са децом и како се имплементирају пројекти у наставни план и програм. Такође је потребно Националном тиму за подршку доставити и информације о начину примене eTwinning пројеката у спровођењу наставе.

Материјале нам можете послати слањем докумената на имејл etwinning@tempus.ac.rs, са назнаком: документација за учествовање на eTwinning конференцији у Пољској. Уколико је документ већи од 5 МБ, молимо Вас да нам у мејлу пошаљете линк за преузимање докумената.

Са кандидатима који испуњавају наведене услове и који су ушли у ужи избор, на основу целокупне пријаве, биће обављен разговор на енглеском језику уживо или путем Skype-а.

Коначну одлуку о одабиру учесника eTwinning национални тим за подршку у Републици Србији ће донети на основу целокупне пријаве кандидата и обављених разговора.

Молимо Вас да прочитате обавештење о обради података о личности овде и уколико сте сагласни можете се пријавити на конкурс попуњавањем пријавног формулара овде. Рок за пријаву је 2. септембар 2018. године, 23:59 часова.

О исходу пријаве ће, путем имејла, бити обавештени само кандидати који су ушли у ужи избор.

По повратку са конференције, учесник има обавезу да у школи у којој ради покрене један eTwinning пројекат и представи искуства са конфернције, најкасније до краја 2018. године. Доказ о томе, у виду фотографије са предавања и сл, треба да достави на имејл адресу etwinning@tempus.ac.rs

Напомене:

Одабраним кандидатима биће обезбеђено:

  • учешће на конференцији;
  • превоз Београд – Варшава– Београд;
  • смештај у хотелу и оброци.

eTwinning  национални тим за подршку ће одабраним кандидатима за путовање исплатити дневнице у складу са важећим правилником Фондације Темпус о начину обрачуна и исплате путних трошкова трећим лицима у земљи и иностранству.

Од учесника семинара се очекује да са собом на семинар понесе свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај с којим може приступити свом eTwinning профилу током семинара.

За све додатне информације се можете обратити eTwinning националном тиму за подршку у Републици Србији путем телефона и е-поште:

Телефон: 011/3342 430

Е-пошта: etwinning@tempus.ac.rs