Позив за пријаву на еТwinning акредитоване семинаре

Са задовољством Вас позивамо да се пријавите на један од еТwinning семинара које ће овог пролећа еТwinning национални тим за подршку организовати у различитим градовима Србије.

Семинар ,,Ка квалитетним еТwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави” је акредитован за школску 2016/2017 и 2017/2018 годину, под редним бројем 393 у каталогу програма сталног стручног усавршавања, и носи 8 бодова стручног усавршавања. Циљ програма је унапређење квалитета постојећих eTwinning пројеката у циљу бољег коришћења ИКТа у настави, као и јачање дигиталних и језичких компетенција наставника/васпитача и ученика. Семинар је намењен наставницима који имају искуства са еТwinning порталом. Циљна група су учитељи, наставници и стручни сарадници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама. Учесници семинара морају бити регистровани и активни чланови еТwinning портала.

Семинар ,,Ка квалитетним еТwinning пројектима у циљу унапређења коришћења ИКТа у настави”  ће се одржати:

 • 29.03.2017. у у Лесковцу, ОШ ”Вожд Карађорђе” Видоја Смилевског 8 са почетком у 9 часова. Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.
  Рок за пријаву је 25. март до 23:59 часова. Нацрт агенде можете погледати овде.
 • 18.05.2017. у Зрењанину, Медицинска школа, Новосадска 2 са почетком у 10:30 часова.
  Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.
  Рок за пријаву је 09. мај до 23:59 часова. Нацрт агенде можете погледати овде.
 • 23.06.2017. у Јагодини, ОШ ”Рада Миљковић”, Кнеза Лазара бб са почетком у 9 часова.
  Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.
  Рок за пријаву је 11. јун до 23:59 часова. Нацрт агенде можете погледати овде.

Семинар ,,еТwinning за почетнике – први кораци” је акредитован за школску 2016/2017 и 2017/2018 годину, под редним бројем 373 у каталогу програма сталног стручног усавршавања, и носи 8 бодова стручног усавршавања. Циљ програма је подизање нивоа дигиталних компетенција запослених у образовно-васпитним установама који раде са децом предшколског и школског узраста, унапређење квалитета наставе кроз коришћење ИКТ алата у раду са ученицима и децом, као и унапређење међупредметних компетенција код ученика. Семинар је намењен наставницима који немају пуно искуства са еТwinning порталом. Учесници ће бити оспособљени да користе еТwinning портал и алате који се на њему налазе. Циљна група су учитељи и наставници у основним и средњим школама, као и васпитачи у предшколским установама.

Семинар ,,еТwinning за почетнике – први кораци ”  ће се одржати:

 • 30.06.2017. u Аранђеловцу, Економскo угоститељска школа “Слободан Минић”, Јосифа Панчића 3 са почетком у 9 часова.
  Пријављивање за семинар је могуће искључиво путем регистрационог формулара.
  Рок за пријаву је 15. јун до 23:59 часова. Нацрт агенде можете погледати овде.

Напомена: Због ограниченог броја места, приликом одабира учесника водиће се рачуна о равномерној заступљености представника различитих школа и предшколских установа. О статусу ваше пријаве ћете бити обавештени после истека рока за пријаву. Уколико сте у могућности, на семинар можете понети свој лаптоп, нетбук, таблет или други уређај с којим можете приступити свом еТwinning профилу током семинара.
За семинарe се не плаћа котизација, али учесници сами покривају трошкове пута.

За додатне информације можете нам се обратити на etwinning@tempus.ac.rs.

еТwinning национални тим за подршку