Предавање “Вештине које стичемо и развијамо кроз пројекте међународне сарадње”

Фондација Темпус – Национални Europass центар 7. септембра 2018. године организује предавање „Вештине које стичемо и развијамо кроз пројекте међународне сарадње“. Предавање ће се одржати у просторијама Инфо центра Фондације Темпус, Теразије 39, 1. спрат, а намењено је наставницима, стручним сарадницима, учитељима, васпитачима, као и другим запосленима у васпитно-образовним установама који учествују или намеравају да учествују у пројектима међународне сарадње.

Током предавања учесници ће имати прилике да сазнају које све вештине развијају током спровођења пројеката међународне сарадње, како се тај развој може пратити и зашто је саморефлексија важна. Биће представљени примери дефинисања стечених вештина, ресурси који могу бити корисни при самопроцени, као и технике и алати за рад са ученицима на развијању њихових вештина самопроцене. Предавање је интерактивног типа и након презентације учесници ће моћи да поставе питања и дискутују о теми.

Учешће на предавању је бесплатно.

 

 

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.

Хвала Вам на интересовању за предавање „Вештине које стичемо и развијамо кроз пројекте међународне сарадње“.

Због попуњених просторних капацитета, формулар за пријаву за предавање које ће се одржати 7.09.2018. је затворен. За исто предавање биће одређени и накнадни термини, те Вас молимо да пратите страницу www.erasmusplus.rs како бисте се пријавили за неки од следећих термина.