Predavanje “Veštine koje stičemo i razvijamo kroz projekte međunarodne saradnje”

Fondacija Tempus – Nacionalni Europass centar 7. septembra 2018. godine organizuje predavanje „Veštine koje stičemo i razvijamo kroz projekte međunarodne saradnje“. Predavanje će se održati u prostorijama Info centra Fondacije Tempus, Terazije 39, 1. sprat, a namenjeno je nastavnicima, stručnim saradnicima, učiteljima, vaspitačima, kao i drugim zaposlenima u vaspitno-obrazovnim ustanovama koji učestvuju ili nameravaju da učestvuju u projektima međunarodne saradnje.

Tokom predavanja učesnici će imati prilike da saznaju koje sve veštine razvijaju tokom sprovođenja projekata međunarodne saradnje, kako se taj razvoj može pratiti i zašto je samorefleksija važna. Biće predstavljeni primeri definisanja stečenih veština, resursi koji mogu biti korisni pri samoproceni, kao i tehnike i alati za rad sa učenicima na razvijanju njihovih veština samoprocene. Predavanje je interaktivnog tipa i nakon prezentacije učesnici će moći da postave pitanja i diskutuju o temi.

Učešće na predavanju je besplatno.

 

 

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.

Hvala Vam na interesovanju za predavanje „Veštine koje stičemo i razvijamo kroz projekte međunarodne saradnje“.

Zbog popunjenih prostornih kapaciteta, formular za prijavu za predavanje koje će se održati 7.09.2018. je zatvoren. Za isto predavanje biće određeni i naknadni termini, te Vas molimo da pratite stranicu www.erasmusplus.rs kako biste se prijavili za neki od sledećih termina.