Презентација и вебинар ”Волонтирање младих из Србије у Европи кроз Еразмус+ и Европску иницијативу за солидарност”

Фондација Темпус организује за све заинтересоване презентацију и вебинар на тему „Волонтирање младих из Србије у Европи кроз Еразмус+ и Европску иницијативу за солидарност“. Догађаји су намењени свим младима заинтересованим за могућности дугорочног волонтирања у Европи кроз Еразмус+ програм, али и кроз Европску иницијативу за солидарност (European Solidarity Corps) – нову иницијативу Европске уније, која такође омогућава младима да волонтирају на пројектима који су од користи заједницама и људима широм Европе. Присутни ће бити у прилици да сазнају где и на који начин се млади из Србије могу пријавити за учешће у волонтирању, у којим све типовима волонтерских активности могу учествовати, који трошкови су покривени, и слично.

Презентација се одржава у уторак, 22. јануара 2019. године у периоду 17:00-18:00 у просторијама Информативног центра Фондације Темпус у Београду (Теразије 39, I спрат), док се вебинар одржава у понедељак, 28. јануара 2019. године у 17 часова.

Пријављивање за одабрани догађај (презентацију или вебинар) се врши путем истог регистрационог формулара у наставку. Уколико се пријављујете за презентацију, формулар можете попунити до 22.1.2019. у 10 часова. Уколико се пријављујете за вeбинар, формулар можете попунити до 28.1.2019. у 12 часова.

Информација о статусу пријаве биће прослеђена на мејл наведен у пријави. У случају да не примите поменути мејл, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam), а у случају техничких проблема, можете нас контактирати путем телефона 011/33 42 430 (опција 1 – Инфо центар) и е-поште: info@tempus.ac.rs.

У случају пријаве за вебинар, приступни линк и упутство за праћење биће послато путем електронске поште у наредним данима, а најкасније неколико сати пре почетка вебинара.

Учешће на презентацији и вебинару је бесплатно. Презентација може бити фотографисана у сврху информисања јавности.

Питања обележена * су обавезна.