Prezentacija i vebinar ”Volontiranje mladih iz Srbije u Evropi kroz Erazmus+ i Evropsku inicijativu za solidarnost”

Fondacija Tempus organizuje za sve zainteresovane prezentaciju i vebinar na temu „Volontiranje mladih iz Srbije u Evropi kroz Erazmus+ i Evropsku inicijativu za solidarnost“. Događaji su namenjeni svim mladima zainteresovanim za mogućnosti dugoročnog volontiranja u Evropi kroz Erazmus+ program, ali i kroz Evropsku inicijativu za solidarnost (European Solidarity Corps) – novu inicijativu Evropske unije, koja takođe omogućava mladima da volontiraju na projektima koji su od koristi zajednicama i ljudima širom Evrope. Prisutni će biti u prilici da saznaju gde i na koji način se mladi iz Srbije mogu prijaviti za učešće u volontiranju, u kojim sve tipovima volonterskih aktivnosti mogu učestvovati, koji troškovi su pokriveni, i slično.

Prezentacija se održava u utorak, 22. januara 2019. godine u periodu 17:00-18:00 u prostorijama Informativnog centra Fondacije Tempus u Beogradu (Terazije 39, I sprat), dok se vebinar održava u ponedeljak, 28. januara 2019. godine u 17 časova.

Prijavljivanje za odabrani događaj (prezentaciju ili vebinar) se vrši putem istog registracionog formulara u nastavku. Ukoliko se prijavljujete za prezentaciju, formular možete popuniti do 22.1.2019. u 10 časova. Ukoliko se prijavljujete za vabinar, formular možete popuniti do 28.1.2019. u 12 časova.

Informacija o statusu prijave biće prosleđena na mejl naveden u prijavi. U slučaju da ne primite pomenuti mejl, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam), a u slučaju tehničkih problema, možete nas kontaktirati putem telefona 011/33 42 430 (opcija 1 – Info centar) i e-pošte: info@tempus.ac.rs.

U slučaju prijave za vebinar, pristupni link i uputstvo za praćenje biće poslato putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije nekoliko sati pre početka vebinara.

Učešće na prezentaciji i vebinaru je besplatno. Prezentacija može biti fotografisana u svrhu informisanja javnosti.

Pitanja obeležena * su obavezna.

Prijavni formular za događaj: Volontiranje mladih iz Srbije u Evropi

 

Verifikacija