Пријава за Еразмус+ контакт семинар у Бечу

Европска комисија организује »Еразмус+ контакт семинар« 17-18. децембра у Бечу. Семинар ће окупити око 250 представника са високошколских институција из 33 програмске земље и са Западног Балкана. Циљ семинара је да се повећа број пријава у региону у следећем позиву за пројекте пружањем прилике учесницима да се упознају са представницима институција из других земаља.

Посебан фокус ће бити на међународној кредитној мобилности за коју су у неким програмским земљама остала неутрошена средства за регион Западног Балкана. Овом приликом ће бити представљене и друге могућности за сарадњу (Erasmus Mundus Joint Master Degrees, Capacity Building in Higher Education and Jean Monnetи дискусија о могућностима за стратешко коришћење програма за развој Западног Балкана.

Позивамо ЕЦТС координаторе и представнике управа високошколских институција да се пријаве попуњавањем формулара до 28. септембра. Учесници би требало да могу у име својих ВШИ да договарају могућности за примање и слање студената и особља. Формулару можете приступити овде: https://erasmusplus.rs/registration-form


Трошкове пута, смештаја и исхране сноси Европска комисија која доноси крајњу одлуку о избору учесника.