Пријава за семинар о каријерном вођењу у Великом Градишту

Национални центар Euroguidance – Европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању организује семинар за наставнике  и стручне сараднике основних и средњих школа „Унапређење квалитета активности каријерног вођења кроз ефикасно планирање рада школског тима за каријерно вођење и саветовање/професионалну оријентацију“, који ће се одржати у петак, 9. новембра 2018. године у периоду од 9:30 до 17:30 часова, у Великом Градишту, у просторијама Средње школе Велико Градиште у улици Житни трг 4. Семинар је акредитован код ЗУОВ-а и налази се под редним бројем 87 у Каталогу програма стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2018/19. и 2019/20. и 2020/21 годину. С обзиром да је циљ обуке да учесници пођу са унапређеним плановима и програмима и опремљени конкретним техникама за даље унапређење сопственог рада, учесници се посебно охрабрују да понесу планове и програме КВиС/ПО из својих школа како би током обуке могли да раде на њиховом унапређењу.

За учешће на семинару потребно је попунити регистрациони формулар у наставку и то до среде, 7. новембра 2018. године, до 12 часова. Број места је ограничен на 30 па је пожељно пријавити се што пре. Пријављени ће бити обавештени о статусу своје пријаве након затварања регистрације путем мејла који оставе приликом пријаве. Молимо Вас проверите своју нежељену (junk/spam) пошту јер се може десити да мејл доспе у тај фолдер.

Поља обележена * је обавезно попунити. С обзиром да ће се сертификати о учешћу израђивати на основу података достављених путем овог формулара, молимо Вас да јасно назначите пун назив установе у којој сте запослени као и остале неопходне податке.

Догађај ће бити фотографисан у сврху обавештавања јавности о догађају.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.