Пријава за предавање „Како савладати трему пред завршни испит/пријемни испит“

Фондација Темпус- Euroguidance центар организује за  ученика завршних разреда основних и средњих школа предавање на тему „Како савладати трему пред завршни испит/пријемни испит“  који се одржава 11. јуна 2018. године у периоду 18:00-19:00 у просторијама Инфо Центра Фондације Темпус (Теразије 39, Београд). Ово предавање се одржава у склопу активности подршке ученицима завршних разреда, које Фондација Темпус спроводи уз подршку Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Ученици ће имати прилику да се сазнају различите начине за превазилажење треме и осмисле свој план за суочавање са тремом приликом полагања пријемног испита. Ученици, њихови родитељи, наставници са групом ученика и сви други заинтересовани могу да се пријаве за бесплатно учешће попуњавањем регистрационог формулара у наставку.

Због ограниченог броја места, за пријаву учешћа потребно је попунити регистрациони формулар, најкасније до 10. јуна до 10 часова. Информација о статусу пријаве биће прослеђена учесницима на мејл наведен у пријави, најкасније дан пре одржавања предавања. Можете да пријавите више учесника у једном формулару, а заинтересовани наставници могу да пријаве и учешће групе ученика и/или родитеља.

У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam). За додатна питања у вези са пријавом и присуством на предавању, можете да се обратите Euroguidance центру путем адресе euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1- Инфо центар).

Предавање може бити фотографисано у сврху информисања јавности о догађају.

Питања обележена * су обавезна.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.