Пријава за радионице на тему „Шта после матуре?“

Ученици завршних разреда средње школе суочавају се са многобројним питањима док размишљају о томе шта ће да раде након завршетка средње школе: Шта ме занима? Где да нађем информације о пријемни испитима? Шта је најбоље за мене? Двоумим се између неколико факултета, који да изаберем?

Да бисмо одговорили на ова питања некада нам је потребно да сазнамо неке информације, добијемо смернице како да размишљамо, процењујемо одлуке и изворе информација. Са циљем  да подржимо ученике у овом процесу избора осмислили смо низ  бесплатних радионица које спроводимо кроз активности националног центра Euroguidance мреже у Инфо Центру Фондације Темпус (Теразије 39,Београд).

Ученици средњих школа могу да се пријаве за следеће  бесплатне радионице: „Препознај своје јаке стране“, „Упознај занимања“ и Истражи своје каријерне опције “. У односу на то на која питања ученици желе да сазнају одговоре могу да се пријаве за само једну, две или све три радионице. Свака радионица траје три сата и одржава се у Београду, у Инфо Центру Фондације Темпус (Теразије 39,Београд).

За све додатне информације у вези са наведеним активностима, можете погледати често постављана питања или контактирати Euroguidance центар путем ел. поште euroguidance@tempus.ac.rs, путем телефона 011/3342-430 или лично у Инфо центру Фондације Темпус у Београду, Теразије 39, I спрат радним данима од 10 до 18 часова.

Поља означена * су обавезна.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.