Prijava za radionice na temu „Šta posle mature?“

Učenici završnih razreda srednje škole suočavaju se sa mnogobrojnim pitanjima dok razmišljaju o tome šta će da rade nakon završetka srednje škole: Šta me zanima? Gde da nađem informacije o prijemni ispitima? Šta je najbolje za mene? Dvoumim se između nekoliko fakulteta, koji da izaberem?

Da bismo odgovorili na ova pitanja nekada nam je potrebno da saznamo neke informacije, dobijemo smernice kako da razmišljamo, procenjujemo odluke i izvore informacija. Sa ciljem  da podržimo učenike u ovom procesu izbora osmislili smo niz  besplatnih radionica koje sprovodimo kroz aktivnosti nacionalnog centra Euroguidance mreže u Info Centru Fondacije Tempus (Terazije 39,Beograd).

Učenici srednjih škola mogu da se prijave za sledeće  besplatne radionice: „Prepoznaj svoje jake strane“, „Upoznaj zanimanja“ i Istraži svoje karijerne opcije “. U odnosu na to na koja pitanja učenici žele da saznaju odgovore mogu da se prijave za samo jednu, dve ili sve tri radionice. Svaka radionica traje tri sata i održava se u Beogradu, u Info Centru Fondacije Tempus (Terazije 39,Beograd).

Za sve dodatne informacije u vezi sa navedenim aktivnostima, možete pogledati često postavljana pitanja ili kontaktirati Euroguidance centar putem el. pošte euroguidance@tempus.ac.rs, putem telefona 011/3342-430 ili lično u Info centru Fondacije Tempus u Beogradu, Terazije 39, I sprat radnim danima od 10 do 18 časova.

Polja označena * su obavezna.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.