Пријава за вебинаре „Шта после матуре?“

У оквиру редовних активности Еuroguidance мреже и Инфо центра Фондације Темпус, организују се активности подршке ученицима завршних разреда основних и средњих школа, који трагају за одговором на питање „Шта после матуре?“.

Вебинари (предавања путем интернета) имају за циљ да помогну ученицима да, уз помоћ интерактивних вежби, нађу одговоре на њима важна питања о будућим корацима у каријери након завршетка школе.

Ученици и наставници могу да се пријаве за један или више вебинара на следеће теме:

  • Вебинар „Препознај своје јаке стране “

У оквиру овог интерактивног предавања ученици имају прилику да опишу своје вештине, радне навике, особине и интересовања и да сазнају како да их повежу са различитим занимањима, радним местима и студијским програмима.

  • Вебинар „Упознај занимања“

У оквиру овог интерактивног предавања ученици имају прилику да сазнају на које начине могу да прикупе информације о занимањима, факултетима као и да опишу карактеристике занимања и студијских програма који су њима важни и значајни.

  • Вебинар „Истражи своје каријерне опције“

У оквиру овог интерактивног предавања ученици креирају своје каријерне опције кроз низ практичних вежби.

 

Након регистрације, сви учесници ће на е-мејл адресу остављену приликом регистрације добити потврду пријаве. Приступни линк и упутство за праћење вебинара биће послато путем електронске поште у наредним данима, а најкасније неколико сати пре почетка вебинара.  У случају да не примите поменуте мејлове, молимо Вас да проверите фолдер са нежељеном поштом (junk/spam). За додатна питања у вези са пријавом и организацијом вебинара, можете да се обратите путем  адресе: euroguidance@tempus.ac.rs или телефоном 011/33 42 430 (опција 1 – Инфо центар).

Питања обележена * су обавезна.