Prijava za vebinare „Šta posle mature?“

U okviru redovnih aktivnosti Euroguidance mreže i Info centra Fondacije Tempus, organizuju se aktivnosti podrške učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, koji tragaju za odgovorom na pitanje „Šta posle mature?“.

Vebinari (predavanja putem interneta) imaju za cilj da pomognu učenicima da, uz pomoć interaktivnih vežbi, nađu odgovore na njima važna pitanja o budućim koracima u karijeri nakon završetka škole.

Učenici i nastavnici mogu da se prijave za jedan ili više vebinara na sledeće teme:

  • Vebinar „Prepoznaj svoje jake strane “

U okviru ovog interaktivnog predavanja učenici imaju priliku da opišu svoje veštine, radne navike, osobine i interesovanja i da saznaju kako da ih povežu sa različitim zanimanjima, radnim mestima i studijskim programima.

  • Vebinar „Upoznaj zanimanja“

U okviru ovog interaktivnog predavanja učenici imaju priliku da saznaju na koje načine mogu da prikupe informacije o zanimanjima, fakultetima kao i da opišu karakteristike zanimanja i studijskih programa koji su njima važni i značajni.

  • Vebinar „Istraži svoje karijerne opcije“

U okviru ovog interaktivnog predavanja učenici kreiraju svoje karijerne opcije kroz niz praktičnih vežbi.

 

Nakon registracije, svi učesnici će na e-mejl adresu ostavljenu prilikom registracije dobiti potvrdu prijave. Pristupni link i uputstvo za praćenje vebinara biće poslato putem elektronske pošte u narednim danima, a najkasnije nekoliko sati pre početka vebinara.  U slučaju da ne primite pomenute mejlove, molimo Vas da proverite folder sa neželjenom poštom (junk/spam). Za dodatna pitanja u vezi sa prijavom i organizacijom vebinara, možete da se obratite putem  adrese: euroguidance@tempus.ac.rs ili telefonom 011/33 42 430 (opcija 1 – Info centar).

Pitanja obeležena * su obavezna.

[vfb id=2159]