Пријава за eTwinning Конференцију

Обавештавамо Вас да се годишња еТwinning Конференција у Србији одржава у Хотелу Метропол у Београду, 2.  децембра.
Циљ конференције је представљање могућности за коришћење еТwinning портала у школама и предшколским установама и примера добре праксе за унапређење наставе. На конференцији ће поред представника ресорних министарстава говорити и наставници, добитници националних и европских награда и еТwinning амбасадори.

Србија је почетком 2015. године постала учесница програма еТwinning који је део Еразмус+ програма Европске Комисије и запослени у васпитно-образовним установама у Србији могу постати активни чланови портала који нуди вишеструке могућности за сарадњу са преко преко 330 000 наставника широм Европе укључених у преко 45 000 пројеката.
Конференција ће се одржати 2. децембра, у хотелу Метропол, Булевар краља Александра 69, у Београду, са почетком у 10 часова.

За учешће на догађају, потребно је да попуните формулар за регистрацију на нашем сајту до недеље, 29. новембра 2015. године. Како је број учесника на конференцији ограничен, у догледно време ћете бити обавештени о статусу Ваше пријаве. Приликом одабира учесника Фондација Темпус ће водити рачуна о равномерној регионалној заступљености.

Учесницима који долазе ван Београда, а запослени су у васпитно-образовним установама, биће надокнађени путни трошкови, али само у висини повратне аутобуске карте. Документацију за рефундацију треба послати препорученом поштом на адресу Фондације Темпус, Ресавска 29, Београд, у року од три радна дана након одржавања конференције. Рефундација ће бити извршена у року од две недеље од примања оригиналних путних карата. Уколико се пошта загуби или закасни, Фондација Темпус не сноси одговорност.

Формулар за пријављивање можете попунити у наставку.