Prijava za eTwinning Konferenciju

Obaveštavamo Vas da se godišnja eTwinning Konferencija u Srbiji održava u Hotelu Metropol u Beogradu, 2.  decembra.
Cilj konferencije je predstavljanje mogućnosti za korišćenje eTwinning portala u školama i predškolskim ustanovama i primera dobre prakse za unapređenje nastave. Na konferenciji će pored predstavnika resornih ministarstava govoriti i nastavnici, dobitnici nacionalnih i evropskih nagrada i eTwinning ambasadori.

Srbija je početkom 2015. godine postala učesnica programa eTwinning koji je deo Erazmus+ programa Evropske Komisije i zaposleni u vaspitno-obrazovnim ustanovama u Srbiji mogu postati aktivni članovi portala koji nudi višestruke mogućnosti za saradnju sa preko preko 330 000 nastavnika širom Evrope uključenih u preko 45 000 projekata.
Konferencija će se održati 2. decembra, u hotelu Metropol, Bulevar kralja Aleksandra 69, u Beogradu, sa početkom u 10 časova.

Za učešće na događaju, potrebno je da popunite formular za registraciju na našem sajtu do nedelje, 29. novembra 2015. godine. Kako je broj učesnika na konferenciji ograničen, u dogledno vreme ćete biti obavešteni o statusu Vaše prijave. Prilikom odabira učesnika Fondacija Tempus će voditi računa o ravnomernoj regionalnoj zastupljenosti.

Učesnicima koji dolaze van Beograda, a zaposleni su u vaspitno-obrazovnim ustanovama, biće nadoknađeni putni troškovi, ali samo u visini povratne autobuske karte. Dokumentaciju za refundaciju treba poslati preporučenom poštom na adresu Fondacije Tempus, Resavska 29, Beograd, u roku od tri radna dana nakon održavanja konferencije. Refundacija će biti izvršena u roku od dve nedelje od primanja originalnih putnih karata. Ukoliko se pošta zagubi ili zakasni, Fondacija Tempus ne snosi odgovornost.

Formular za prijavljivanje možete popuniti u nastavku.

Sorry, but this form is no longer accepting submissions.